Nyt om TDjournal

TDjournal er – som det første og indtil videre eneste tandlægeprogram i Danmark – blevet certificeret til Det Fælles Medicinkort (FMK)!

Tandlægeklinikkerne træder i løbet af det næste år ind i en ny faglig tidsalder. Kravet om elektronisk journalføring vil stille store krav til både tandlæger og IT-systemer, men det byder samtidig på fantastiske muligheder. Via det Danske Sundhedsdatanet kan tandlægeklinikkerne nu endelig få glæde af de services, som en stor del af den primære sundhedssektor har haft adgang til gennem flere år.

Med FMK får du et overblik over den enkelte patients medicinske status. Dette reducerer risikoen for interaktioner og øger den faglige sikkerhed for patienten i forbindelse med behandling. Du får nem adgang til en række standardordinationer, som hele tiden er opdateret med apotekernes ordinationsgrundlag. CPR-opslag sikrer, at klinikkens adressekartotek altid er opdateret med korrekte adresser på alle patienter. Klinikken får herved færre omkostninger i forbindelse med indkaldelser og rykkere, og personalet sparer tid på at oprette og rette adresser manuelt.

Her kan du læse mere om FMK i TDjournal.

Besøg Det Danske Sundhedsdatanet.

Her kan du finde tidligere nyhedsbreve fra A-Data.